cid 1BF60A4B 84FF 416F 9800 E82A1F3268DChome

 

Home

Rob van Elst studeerde in 1984 af als fysiotherapeut en later als manueel therapeut. Zijn afstudeeronderzoek ging over voeding in relatie tot kanker. Zowel de studie als zijn bevindingen binnen dit onderzoek wekte zijn interesse op het gebied van voeding en voedingssupplementen. Toen hij jaren later als cameraman de wereld over trok om armoede en onrecht in beeld te brengen, zag hij hoe destructief gebrek aan voedingselementen kunnen zijn voor lichaam en geest. Zijn interesse werd nog meer geprikkeld toen hij vader werd van een dochter met koemelk- en soja-allergie en later eczeem en een zoon met een kippenei-allergie. In plaats van symptoombestrijding ging hij op zoek naar achterliggende oorzaken van deze allergieën en hierdoor kwam hij in aanraking met natuurgeneeskundige heilzaamheid. In 2015 besloot hij een opleiding te volgen om te werken met Bioresonantie en een eigen praktijk op te richten. Hij wilde graag een naam voor zijn praktijk die aansluit bij hoe hij in het leven staat en kwam uit bij de naam Athiodes, wat letterlijk betekent ‘Anderen Te Helpen Is Ons Doel En Streven.

Natuurgeneeskunde omvat een breed spectrum van alternatieve geneeswijzen die er op gericht is het zelfhelend vermogen van de mens te stimuleren. Het werkt holistisch en kijkt hierdoor verder dan de klacht alleen.

Je gezondheid wordt bepaald door ingewikkelde processen in je lichaam die streven naar balans. Deze balans is een uitkomst van het telkens aanpassen van het lichaam aan de realiteit zoals die zich aandient. Maar niet altijd lukt dit, zelfs niet na een periode van rust. Het lichaam gaat dan signalen afgeven indien de disbalans te lang duurt. Deze signalen kunnen zowel lichamelijk als psychisch tot uiting komen, soms zichtbaar en soms alleen voelbaar. Vaak wordt er ingegrepen op signalen om deze te doen verdwijnen maar van belang is om ook te onderzoeken welke grondslag deze signalen hebben. Elke cel in het lichaam geeft frequenties af en hierdoor kan er gemeten worden of deze verstoord en uit balans zijn. Dit kan gemeten worden met de nieuwste bioresonantie meet- en behandelapparatuur Qest4 /Asyra.

De behandelingen met de Qest4 zijn geschikt voor jong en oud en bieden je een betrouwbare gezondheidsanalyse. Daarnaast geeft het door tegenfrequenties een snel werkende therapie ter bevordering van jouw gezondheid. Het heft verstoringen en blokkades op en ondersteunt dit met een op maat gemaakte remedie (digitale homeopathie).

Rob is geen arts of medicus en zal nooit een medische diagnose kunnen stellen. Natuurgeneeskunde en hieraan gerelateerde behandelingen kunnen wel een uitstekende aanvulling zijn op reguliere medische behandelingen.